SCHOOLFONDS INDONESIE

Wij, wij hebben onze droom inmiddels waargemaakt door een Guesthouse in Indonesië te sponsoren en te begeleiden.

 

Inmiddels werken 6 mensen in Guesthouse Rumah Senang en dankzij het salaris en tips kunnen zij hun gezin onderhouden en kunnen aan hun toekomst en die van hun kinderen denken.

 

Maar neem nu Sandra (we gebruiken niet de echte namen). Sandra is een vrolijk en serieus meisje van 15 en wil dolgraag tandarts worden met als specialisatie angst en kindertandarts. Zij wil haar steentje bijdragen om de gezondheid van de kinderen in de toekomst te kunnen waarborgen. Sandra is een goede student maar omdat haar ouders onvoldoende geldmiddelen hebben is de kans heel klein dat Sandra een opleiding tot tandarts kan volgen.

 

Dan is er Nico, Nico wil graag iets doen in de fysio en wil graag de kinderen in Surabaya helpen. Nico heeft alleen een moeder die tijdens de oogst zo’n 10 uur op het land werkt. Is de oogst voorbij dan ontvangt ze verder geen salaris.

 

Koos wil graag, zoals vele jongens, piloot worden maar zal een opleiding in Surabaya moeten volgen. Hij zal dan intern moeten.

 

Door het schoolfonds willen wij ons steentje en die van de donateurs bijdragen zodat wij, en misschien u, in de toekomst in het vliegtuig van Koos zitten om het mooie Indonesië te bezoeken.

 

Kijkt u eens op de site:

www.dreamordonate.nl/5940-schoolfonds-indonesie

Helpt u ook mee ?

Pieter en Wil van Dee