De laatste reakties

Een paar laatste reacties uit ons gastenboek.

September 2023

Aris en Lisa bedankt voor de goede ontvangst en het lekkere eten. Het verblijf hier is zeker aan te raden. Wat een mooi huis en mooie tuin.

Ton en Ingrid.


Augustus 2023

Wij hebben ontzettend genoten op deze prachtige plek ! We werden heel erg fijn ontvangen. Ook was het eten super lekker ! “Enak sekali”. De tuin, het zwembad en de omgeving zijn prachtig. Het personeel is super vriendelijk en gastvrij. Wij voelden ons hier heel prettig !

Heel erg bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Wij hopen hier zeer terug te komen.

“Terima kasih”

Familie de Groot.


Juli 2023

Dank je wel voor het mooie en vooral rustgevende verblijf. Precies wat wij nodig hadden na onze drukke week in Yogyakarta en Java.

Bedankt voor het lekkere eten, het was heerlijk. En natuurlijk ook bedankt voor jullie gastvrijheid.

Mike & Lise


Juli 2023

Lieve mensen van Rumah Senang.

Wat een prachtige plek om hier 2 nachten te mogen verblijven. Heerlijk zwembad, mooie en schone kamers en supervriendelijke mensen die voor ons gezorgd hebben.

We hebben 2 avonden heerlijk gegeten, waarvan één van ons de tweede avond mee mocht helpen in de keuken om te leren hoe dit heerlijke eten gemaakt wordt.

Overdag met gids Imam op stap geweest naar de Glenmore Plantage waar we uitleg kregen over het hele proces van rubber maken, cacao en koffie.

Vervolgens nog het schooltje SD Muhammadiyah geweest wat een hele ervaring was voor ons en  onze kinderen. Super enthousiast en vriendelijk ontvangen.

Dank jullie wel voor het mooie verblijf en de gastvrijheid.

Freek, Sonja, Feline, Ruben (Utrecht)

Peter, Lodovica, Neil, Luuk (Genève)