HONEYMOON

Nieuw

Wij hebben uw aandacht getrokken want anders had u zeker niet voor de titel “NIEUW” gekozen.

Wat is nieuw:

Wij kunnen sinds kort een compleet Honeymoon arrangement aanbieden en natuurlijk is dit arrangement ook door niet honeymooners te boeken. Vele aanbieders eindigen met de prijs van het arrangement te noemen, wij beginnen met de prijs.  Het genoemde arrangement kost Euro 699,00 voor 2 personen.

Wat krijgt u hiervoor:

4 nachten – Oost Java ( 3 nachten in Guesthouse Rumah Senang en 1 nacht in Sukamade ) plus nog vele andere verrassingen.

Uitgebreide beschrijving van het arrangement :

– Gasten worden opgehaald vanaf elke locatie op Bali. De chauffeur is dan meestal al om 08:00 bij het hotel omdat het bijna altijd druk is op de Balinese en Javaanse wegen en het is best wel een stukje rijden naar Guesthouse Rumah Senang en het is wel zo prettig als gasten niet in het donker aankomen.

Voor dat gasten de ferry in Gilimanuk op gaan maakt de chauffeur nog even een stop bij “LUVI resort en villa” en krijgen de gasten koffie of thee aangeboden met wat lekkers. Gasten kunnen, voordat zij op de ferry gaan, nog even naar het toilet. Het is nog ongeveer 25 km naar de ferry.

Aan boord van de ferry krijgen de gasten de gelegenheid om naar het persoonsdek te gaan om te genieten van de zon en even te relaxen van de lange tocht. De overtocht duurt zo’n 45 tot 60 minuten maar dit is niet te bepalen want er kunnen altijd vertragingen optreden.

Zijn de gasten éénmaal aan de overkant, Ketapang, dan duurt het nog twee uur voordat met in Guesthouse Rumah Senang is. Voordeel is wel dat de klok een uurtje teruggaat zodat gasten ‘s middags toch nog bijtijds kunnen inchecken.

Voordat de gasten naar de kamer worden gebracht krijgen zij eerst nog even een welkomstdrankje van de staf aangeboden. Gasten vinden daar een fruitmandje met de lekkerste vruchten. Het was een lange rit en de gasten kunnen zich nog even lekker opfrissen en bij het zwembad liggen voordat zij kunnen aanschuiven voor het diner. Het diner is omstreeks 18:30 uur.

Het kookteam heeft een honeymoon verrassingsmenu gemaakt, dit diner (exclusief drankjes) is inclusief. En net als u denkt na het diner klaar te zijn ontvangt u nog een speciaal honeymoon dessert.

Voor gasten die alleen vis eten, vegetariër zijn of een gluten allergie hebben, kookt ons team een aangepast diner.

Na dit alles krijgt u nog koffie en thee. 

Gelukkig hoeft u niet af te wassen zodat u nog heerlijk kunt genieten op het terras. Onze staf gaat omstreeks 19:00 uur naar huis maar u kunt voor deze tijd altijd nog een drankje bestellen.

U heeft aangegeven wanneer u wilt ontbijten. Op dit tijdstip staat een heerlijk ontbijt voor u klaar en ook dit ontbijt heeft een “honeymoon” – tintje.

De rest van de dag kunt u geheel naar eigen inzicht indelen. U kunt u wandeling maken van b.v. 8 km (route is bij de staf verkrijgbaar) of u gaat heerlijk bij het zwembad of in de gazebo liggen om heerlijk te relaxen want de volgende dag heeft u weer een druk programma. Maar voordat u gaat relaxen vraagt onze staf  wat u die avond wilt eten. Er is voldoende keuze.

Uw keuze diner (ook inclusief) staat omstreeks 18:30 voor u klaar. Na dit diner zullen de deelnemers aan de Sukamade tour hun gids ontmoeten om alvast het één en ander te vertellen over de mooie tocht die de volgende dag gaat plaatsvinden.

Na het ontbijt stapt u in een 4WD (jeep) voor de avontuurlijk tocht naar Sukamade. Deze twee-daagse trip zit met name de eerste dag en avond vol verrassingen. Meer weten over deze tocht ? Klik op SUKAMADE.

Na de intensieve Sukamade tocht waarbij u veel indrukken heeft opgedaan die u altijd zullen blijven bijstaan, vertrekt u weer naar Guesthouse Rumah Senang. Uw verrassings honeymoon lunch (inclusief in het arrangement) staat voor u klaar. Hierna is het weer heerlijk relaxen.

Onze staf heeft u de dag ervoor gevraagd wat u wilt eten. Uw diner (inclusief het arrangement) staat weer 18:30 voor u klaar.

De volgende dag is er een einde gekomen aan het arrangement. Om 08:00 staat uw chauffeur  klaar voor de terugtocht naar Bali.

Wat is inclusief:

Al het vervoer van en naar Bali.

Stop bij LUVI resort en villa voor koffie of thee met een heerlijke snack

De kosten van de driver.

Sukamade trip op basis van volpension en een lunch op de heenweg.

Alle maaltijden in Guesthouse Rumah Senang ( 3 x ontbijt, 2 x lunch, 3 x diner ).

Fruitmandje op de kamer.

3 nachten in de honeymoon kamer in Guesthouse Rumah Senang.

Registratiekosten.

Toeristenbelasting.

Wat is exclusief:

Entree kosten van het Nationale Park (Sukamade trip)

Uitgaven van persoonlijke aard.

Tips.

 

Wilt u uw vakantie uitbreiden naar b.v. Yogjakarta en o.a. de Bromo aandoen dan kan de staf van Guesthouse Rumah Senang dit ook voor u regelen.